Yeni Haberler
recent

SİYAH BEYAZ AŞK YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?


Siyah Beyaz Aşk 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Siyah Beyaz Aşk 16. son bölüm izle

Siyah Beyaz Aşk 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Siyah Beyaz Aşk 16. son bölüm izle



Siyah Beyaz Aşk 16. son bölüm yayınlandı. Aslı’ya olan aşkından dolayı ondan uzak durmaya çalışan Ferhat, kararından dönecek mi? Aslı, Ferhat'ın boşanma isteğini nasıl karşılayacak? İzleyiciler tarafından Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı diye merak ediliyor. İşte Siyah Beyaz Aşk dizisi ile ilgili son gelişmeler...

Siyah Beyaz Aşk 16. son bölüm Star TV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde güzel oyuncu Birce Akalay ile yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikkol’un yer aldığı dizi Aslı ile Ferhat’ın aşkı ile izleyicileri ekranlara bağlıyor. Peki Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Siyah Beyaz Aşk ile ilgili son gelişmeler…
SİYAH BEYAZ AŞK YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?
Ferhat, Aslı'ya boşanmak istediğini söyleyemezken Aslı, Ferhat'ın kaçak dövüştüğünün farkındadır. Abidin, Gülsüm'le evlenmeye karar verir. Necdet bebeği ve Gülsüm'ü korumak için Ferhat'ı ve tüm ailesini karşısına almaya hazır olan Abidin bunu sadece onları korumak için mi yapıyor?
Ferhat, namlunun ucundaki Abidin'in kardeşiyle evlenmesine izin verecek mi? Ferhat'ın sevdiklerine sırt çevirdiğini düşünen Aslı, Gülsüm ve Ferhat arasında köprü görevi görmeye çalışır; ancak, Ferhat izin vermez. Ferhat, Aslı'yı ne kadar yaraladığını fark ettiğinde çok mu geç olacak?
Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlandığı andan itibaren aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.