Yeni Haberler
recent

Söz 32 bölüm izle

33. bölüm fragmanı heyecanla beklenen Söz dizisi 32. bölüm ile nefes kesti!








Söz yeni bölüm fragmanı göreve çıkacak askerleri toplayan Yarbay Erdem'in 33. bölüme damga vuran konuşmalar yapacağını gösterdi. Operasyona gidecek olan time "Size sağ salim dönmeyi emrediyorum" diyen Yarbay Erdem askerlerini operasyona uğurlayacak. Peki, Söz 33. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak ve gelecek bölümde neler yaşanacak?
Söz dizisi son bölümde anlaşma gereği Agah'ın eline esir düşen Yavuz'un tehlikeli durumdan kurtulacağı ortaya çıktı. Agah’ın kendilerine yalan söylediğini düşünen Çolak ise onu öldürmeye çalışmış ancak sorgu odasındaki diğer kişiler kendisine engel olmuştu. Yeni olayların aktarılacağı Söz 33. bölüm fragman videosunun ise çarşamba günü yayınlanması bekleniyor.
SÖZ FRAGMAN VİDEOSU VE 32. BÖLÜM ÖZETİ
Üsretğmen Yavuz Karasu’nun Agah ile olan yakınlığı bir kez daha başını belaya sokacak. Geçtiğimiz haftalarda Agah’ın gerçek kimliğini ve babası olduğunu öğrenen Yavuz bu kez ilk defa Agah’a “Baba” diye seslenecek. Operasyon esnasında Agah ile karşı karşıya kalan Yavuz çatışma esnasında diğer teröristleri öldürecek. Agah’ı köşeye sıkıştırdığı anlarda ise babasının gizli görevinin açığa çıkmaması için kendisine vurmasını söyleyecek. Görevi nedeniyle oğluna vurmak zorunda kalan Agah ise Yavuz’u başına silah dayayarak rehin alacak. “Vatan sağolsun baba” diyerek Agah’a sarılan ve rehin alınmasına izin verilen Yavuz bir kez daha hayati tehlike yaşayacak.
SÖZ 32. BÖLÜM İZLE
SÖZ DİZİSİ 5 ŞUBAT ÖZETİ
Yayıncı kuruluştan bu akşam ekranda olacak bölümle ilgili yapılan özet açıklaması ise şu şekilde; Çolak’ın adamları tarafından etrafı çevrilen Yavuz ve Agah tehlikeli bir plana girişirler. Agah’ın yıllardır kurduğu planın boşa düşmemesi için Yavuz hayatını ortaya koyacaktır.
Canlı yayını engelleyen Tim, Çolak’ın yardımcısını ele geçirmiştir. Yardımcısını geri almak isteyen Çolak, büyükelçinin bütün itirazlarına rağmen, Yavuz’la yardımcısını takas etmeye karar verir. Fakat bu takas sandığı gibi kolay gerçekleşmeyecektir. Bu arada terörün finans kaynaklarını kesmek isteyen Tim, Eylem’den gelen istihbaratı değerlendirmeye alır ve Karabayır Emniyet Müdürlüğü’yle ortak düzenlenen bir operasyonla büyük bir uyuşturucu sevkiyatını önlemeye çalışır. Ancak uyuşturucu sevkiyatları engellenen terör örgütü, Karabayır Emniyet Müdürü Kenan Kara ve Erdem Yarbay’a hain bir saldırı hazırlığı içindedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.